Topp 3 filmer

26 02 2009

Det her er 3 kinofilmer du se:

1. Taken

taken_ver5

TAKEN er filmen som har toppet kinolisten i USA de siste ukene! Liam Neeson (Batman Begins, Schindler’s liste) spiller en tidligere agent i denne intense, internasjonale thrilleren som vil ha deg sittende ytterst på setet fra start til slutt. Historien er skrevet og produsert av Luc Besson, mannen bak kinosuksesser som Det Femte Elementet, Leon og Transporter.

Den tidligere CIA-agenten Bryan Mills (L. Neeson) får sitt livs sjokk da han på telefonkontakt med sin 17 år gamle datter Kim (Maggie Grace, kjent fra TV-serien “Lost”), som er på ferie med en venninne i Paris, får høre at noen har brutt seg inn på deres hotellrom. Jentene er i ferd med å bli kidnappet, mens Bryan befinner seg helt hjelpesløs på et annet kontinent. Bryan setter inn hele sitt arsenal av effektive og dødelige ferdigheter og tar opp kampen for å finne Kim og hennes venninne. Kidnapperne skal straffes og han regner med å ha 96 timer på å finne dem før de vil være borte for all tid. Et ubønnhørlig kappløp med tiden er i gang, og det finnes ikke rom for nåde. 

“EVERY BIT AS GOOD AS THE LATEST BOURNE AND BOND MOVIES!” 
Entertainment Weekly 

Denne filmen har premiere på kino i Norge 27. mars 2009, jeg ser den gjerne en gang til for å si det sånn!

2. The Curious Case Of Benjamin Button

Jeg ble født under uvanlige omstendigheter. Benjamin Button har sine ord i behold. Han blir født som en sykelig olding og aldres baklengs. Han er en ganske ualminnelig mann, men heller ikke han kan stanse tiden. 

Benjamin Button blir født i New Orleans idet USA eksploderer i gledesrus over at den første verdenskrig forstummer. Denne begeistringen klarer ikke Benjamins far å dele. Hans liv slår sprekker når hustruen dør i barsel etter å ha født en sønn som ikke ligner noen annen baby. Faren vemmes over den skrukkete oldingen som har kommet til verden, og han løper panisk ut i gatene for å bli kvitt den nyfødte arvingen. Han legger fra seg bylten utenfor et aldershjem, der lille Benjamin tas inn i varmen av kvinnen som blir hans mor, bestyreren Queenie. Hun mener Benjamin er et mirakel, bare litt annerledes enn de andre Gud utfører. 
Benjamin får et trygt hjem blant de gamle, men tiden gjør sin nådeløse jobb. De gamle blir borte, mens oldingen i guttekroppen underlig nok blir stadig yngre. Vi følger Benjamin på en høyst uvanlig reise mot det 21. århundre. Det er en storslått historie om en ganske ualminnelig mann og folk og steder han oppdager på sin vei, kjærlighet han finner og mister, gleden over livet og sorgen over døden, og hva som varer lengre enn tiden selv. 

Denne filmen går på kino nå og er absolutt verdt å få med seg, den er nominert til 13 oscar-priser!!! Regi av David Fincher (mannen bak fight club, se7en og the zodiac…

3. My Best Friend’s Girl

Alexis (Kate Hudson) er smart, vakker og egenrådig og Dustins (Jason Biggs) absolutte drømmedame. Etter bare 5 uker med dating synes Alexis at Dustin blir altfor intens og hun blir nødt til å få ting til å stoppe opp – helt opp!

En knust og fortvilet Dustin vil ha Alexis tilbake og henvender seg til bestekompisen Tank (Dane Cook), som er en mester i å forføre – og fornærme – kvinner. Tank blir leid inn av menn som nettopp har blitt dumpet, for å ta ekskjærestene deres med ut på deres livs verste date – en opplevelse så forferdelig at den sender dem takknemlig tilbake til sine respektive eks’er. 

Tank støter på den ultimate vennskapstesten da han får i oppdrag å ta Alexis med på en av hans lite hyggelige dater. Alexis er den første jenta som vet å gjenkjenne en bløff og Tank blir å slite med sin lojalitet til Dustin og en ny, merkelig tiltrekning mot sin beste venns kjæreste. 

Dette er en sexy, skandaløs og skamløs komedie med superstjerner som American Pie-stjernen Jason Biggs, Kate Hudson (You, Me And Dupree), Dane Cook (Dan In Real Life) og Alec Baldwin i hovedrollene.

En av mange morsomme komedier med Jason Biggs som kanskje passer best for gutter, anyway jeg lo meg skakk!


Actions

Information

2 responses

26 02 2009
Veggie B

Du veit du har kidnappa feil kjerring når du får det svaret på tlf’en! hehe. Rå film ass!

26 02 2009
gjermundbraaten

hehe veit! råeste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: